Event 8, 9 & 10 | Kaitlynne Rahner

Kaitlynne Rahner

Annons

Event 8, 9 & 10

Nu är man rejält sargad verkligen.. Klockan är 07.29, jag har sovit kanske 4-5 timmar som max och min kropp är som utsketet äppelmos ungefär. Tio event tog man sig igenom i helgen, helt galet verkligen, har aldrig gjort så många event i en tävling förut. Känns rätt nice också faktiskt måste jag säga, känner mig stolt att kroppen pallade alla event i den värmen.

Hur som helst, ska sammanfatta de sista tre eventen från söndagen också tänkte jag, får ju inte bryta ett vinnande koncept här nu! Alla event på söndagen gillade jag faktiskt väldigt mycket, de var tekniskt svårare och lite mer gjorda för mig 😉

Event 8- For time:

16 ring muscle ups

25 m HS walk (obsticle)

Timecap 4 min

Jag var inte speciellt nervös inför detta event alls, jag har övat på mina mu´s och jag visste precis hur jag skulle dela. Det jag inte riktigt var beredd på var att armarna vart helt rökta efter första setet haha…Dom bara dog för mig, pumpet var helt galet. Bicep kändes som den bara exploderat i storlek och att man knappt kunde böja armarna. Men jag drog igenom alla 16 och sen gick jag 10m på händer inom timecap. Helt ok nöjd, trodde jag skulle hinna till den 3 e sektionen med hs walk vilket var obsticle men icke. Dock hade en ju 7 event i kroppen redan så.

Event 9- 3 RFT:

500m ski erg

6  power cleans 65kg

Äntligen ett riktigt jäkla bra event! Trodde visserligen inte det skulle gå riktigt så bra men jag typ sprintade mig igenom eventet. Så sjukt roligt event och vilken underbar känsla. Vinner mitt heat, vinner över alla i första och tredje heatet och så är det bara ett heat kvar. Så nervös jag var va…Bara ville vinna eventet men blev i sista sekund slagen av 3 andra tjejer med 1,2 & 3 sekunder så blev 4a i eventet. Absolut ingen dålig placering men ville vinna haha. Hade vunnit om jag vart med i ett bättre heat, det gör så mycket att få racea lite. Ingen i mitt heat var direkt så nära mig så jag körde ju lite mot mig själv och mot de andra som skulle köra efter mig. Men det var sjukt roligt!

Event 10 FINALS

5 rounds

6 bar facing burpees

6 fatbar thrusters

5m overhead walking lunges

then

12 paralette HSPU

then 5 rounds

6 bar facing burpees

6 fatbar thrusters

5m overhead walking lunges

Timecap 9 min

Sista eventet för denna tävlingen. Jag var lite nervös över paraletterna för det var så högt va..Bara en 25 platta och en abmat, men jag mosade mig igenom alla 12 med mina sargade armar och hann 1 helt varv av 5 på tillbakavägen. Det var ingen som klarade capen vilket vare lite tråkigt för att vara ett final-event. Men det var roligt, högt tryck bland publiken, hög musik och grym stämning bland alla atleter.

Det var alla 10 event från årets Aphrodite Games, Slutade på en 15e plats vilket är helt ok, såklart vill jag alltid vara bland top 10 men med tanke på att jag kvalade in som 10a, de vart flera stycken inbjudna så landade jag på en rimlig placering. Men jag vill mer, hem och träna på typiskt traditionell crossfit! Sjukt rolig tävling och vilken vecka jag haft. Tänker summera lite mer om hela veckan och sådär med bilder i nästa inlägg!

/K

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats