PARIS | Kaitlynne Rahner

Kaitlynne Rahner

Annons

PARIS

Bonjour!

Uppdatering från Paris denna gång för jag är här liksom haha. I helgen är det French Throwdown här i Paris och vi åkte ner redan i onsdags för att få så mycket tid vi kunde, ingen av oss har varit här förut så bäst man passar på att se staden när man kan.

Onsdag: Som sagt så flög vi ner på eftermiddagen så vi var framme vid 20. Då gjorde vi inte mer än att checkade in på hotellet och sen käkade middag!

Torsdag: seriöst turistande hela förmiddagen, har nog aldrig hunnit se så mycket från en stad som vi gjorde igår. Vi bockade av de flesta sevärdigheter, vi tog en sån hop-on-hop-off buss som tog oss runt hela Paris.

Vid 17 så var det dags för oss att ta oss till arenan för incheckning & briefing. Vi fick oss ett rejält kit med saker och det är verkligen en galen arena!

Redo för fredagens första event, vi vet inte vad vi ska göra eller vart. Det enda vi vet är att vi kommer simma & springa men vi kommer inte simma i pool haha.. En buss ska köra oss kl 06 på morgonen så vi får se vart det bär av!

/K

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats